El-Manso activiteiten image

sport

Bent u graag actief bezig, dan zijn daartoe diverse mogelijkheden. Zowel indoor als outdoor is er voor een ieder wel wat te beleven. Vele activiteiten lenen zich ook prima om in groepsverband te doen.7min. (4km)

BUGGYRIDE VELUWE

Op de Veluwe ligt het toeristische dorp Epe. Van hieruit organiseert Buggyride Veluwe prachtige buggy toertochten. Buggyride Veluwe is voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Je kan boeken vanaf twee personen en kiezen uit meerdere arrangementen.

Buggyrides staan garant voor een ongelooflijk leuk en spannend avontuur.

7min. (4km)

'T SMALLERT

Forelvissen is voor iedereen. Het is een (ont)spannende bezigheid en een leuk dagje uit. Dus of je nou beginnend of gevorderd bent, bij 't Smallert is forelvissen een ware beleving! Er kan dagelijks op 3 visvijvers worden gevist op (zalm)forel. Dit kun je doen in een ochtendsessie en een middagsessie;

Ook kunt u hier een kijkje nemen bij de forellenkwekerij of uw eigen kaarsen maken in de kaarsenmakerij

6min. (4km)

BURNSIDE CABLE PARK

Burnside Cablepark is een ideale plek om te (leren) waterskiën of wakeboarden. Of kies voor één van de andere stoere sporten. Hier wordt watersport verslavend! Leef je uit op (of in) het water rondom de obstakels. Laat die adrenaline maar stromen!

U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen onder het genot van een kop koffie

19min. (17km)

HET KLIMBOS

Klimbos Veluwe in Apeldoorn is wat je noemt het klimbos der klimbossen. Hier vind je maar liefst 8 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 2 tot niet minder dan 18 meter.

Inmiddels is Klimbos Veluwe ook voorzien van een continue zekersysteem. Dus veiligheid gewaarborgd!

18min. (15km)

PITCH & PUTT GOLF

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur.

Pitch&Putt Golf is voor iedereen geschikt, zowel individueel als in groepsverband. Een uitje is goed te combineren met een leuke lunch, BBQ of diner-arrangement.

6min. (4km)

DE VOSSELHOEVE

Het is mogelijk om bij ons op de boerderij verschillende aktiviteiten te doen, waaronder Boerengolf, Handboogschieten, Klootschieten, Boerendart, Balluh kuln en sinds 2015 Indoor Boerenmidgetgolf. Boerengolfen en Klootschieten vind buiten plaats waardoor U de ultieme boerderijbeleving mee krijgt! Ook kunt U bij ons in de "koeienstal" Handboogschieten, Boerendarten en Balluh Kuln (koersbal).

Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een lunch, bbq of warm en koud buffet.

14min. (8km)

HARDLOOP ROUTES

Er is niets heerlijker dan uw hardloopschoenen aan te trekken en uw gedachten even helemaal leeg te maken tijdens een duurloop of interval training over de prachte veluwse heide en door het bos. Met name 's ochtends heel vroeg en 's avonds rond half 8 is de kans groot dat u herten of wilde zwijnen tegenkomt.

Dit geld precies hetzelfde voor mountainbikers!

21min. (16km)

BOWLEN

Bowling Apeldoorn beschikt over veertien goedgekeurde bowlingbanen. Bowling Apeldoorn organiseert ook verschillende specials. Zo is er bijvoorbeeld de High Tea-bowling. Tijdens het bowlen worden soesjes, sandwiches, chocolaatjes en nog veel meer lekkers geserveerd.

hoeft u geen professionele baan? dan kunt u ook op slechts 7 minuten rijden van El-Manso in de buurt al bowlen