groepsaccomodatie

Groepsaccommodatie in Emst op de Veluwe

Groepsaccommodatie EL Manso ligt midden in het open weidelandschap dat ingeklemd wordt tussen de IJsselvallei en de veelzijdige Veluwse bossen en heidevelden.
De accommodatie is geschikt voor maximaal 14 personen. Twee personen per kamer + eventueel 1 kinderbedje (aanwezig) of een eigen campingbedje.

EL Manso is een tot B&B verbouwde voormalige varkensschuur met 7 gastenkamers, een huis/eetkamer, een volledig ingerichte keuken, een extra multifunctionele ruimte, een mindervaliden badkamer een veel buitenruimte.
Er is een zeer ruime parkeerplaats waar iedereen zijn of haar auto kan parkeren.
Voor de fietsen is er een overdekte stalling met oplaadmogelijkheden aanwezig.

-Alle gastenkamers beschikken over 2 éénpersoons boxspring bedden, een ruime kast, TV, eigen badkamer en een deur naar een terras met een eigen duo-zitje.

-De huis/eetkamer is groot genoeg om met z’n allen te eten en heeft ook een loungehoek met TV en een boeken/spelletjeskast. Vanuit deze huiskamer met openslaande terrasdeurenkom je op een groot terras dat uitkijkt over de landerijen en waar je ook ’s avonds nog lang kunt zitten.

-De multifunctionele ruimte is ook geschikt om met z’n allen te zitten, maar kan ook gebruikt worden voor workshops, lezingen of scholing. Ook van hieruit kom je via openslaande terrasdeuren op een terras met aansluitend een groot speelveld.

- De ruime semiprofessionele horecakeuken beschikt over een grote elektrische oven, een 6-pits gasfornuis, een afwasmachine, magnetron, een tafelmodel koelkast en een grote koelkast met diepvriesgedeelte.

Alle ramen en deuren zijn voorzien van horren, zodat ongewenste insecten, die altijd aanwezig zijn op het platteland, buiten de deur gehouden worden.

Rondom de boerderij zijn veel boerderijdieren aanwezig.

Het is daarom niet mogelijk om eigen huisdieren mee te nemen.

De accommodatie staat bij groepsverhuur geheel ter beschikking van de groep en wordt dan, ook bij een kleinere groep, niet bezet door andere gasten.

EL Manso ligt op een centrale plek in een zeer afwisselende omgeving die veel mogelijkheden biedt voor diverse uitstapjes.

Neem bijvoorbeeld de mooiste rivier van Nederland, De IJssel, met zijn prachtige sfeervolle Hanzesteden. Of ga op stap naar de uitgestrekte natuur van de Veluwe, al dan niet onder professionele begeleiding. Ook de omliggende dorpjes bieden veel bezienswaardigheden en mogelijkheden voor vertier voor jong en oud.

Ideeën nodig voor uitstapjes?????? Bekijk onze tips voor groepsuitjes.

Ben je enthousiast geworden en wil je al vast even binnen kijken?

Bekijk dan onze virtuele tour.

De accommodatie is te huren voor een week/weekend of midweek:

WEEKEND : vrijdagmiddag 15.30 uur tot zondagmiddag 18.00 uur.

MIDWEEK : maandagmiddag 15.30 uur tot vrijdagmorgen 10.00 uur.

WEEK: vrijdagmiddag 15.30 uur tot vrijdagmorgen 10.00 uur

of Maandagmiddag 15.30 uur tot maandagmorgen 10.00 uur