boek hier uw reservering

bed and breakfast apeldoorn emst vaassen epe veluwe
El-Manso activiteiten image

pret-dierenpark

Houdt u van de sensatie van achtbanen of wilt u liever dieren ontmoeten in hun natuurlijke omgeving. Het kan allemaal en staat garant voor een leuk dagje uit.29min. (33km)

WALIBI

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er is maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline.

Dus wil jij hard gaan? Dan is Walibi Holland the place to be! Eén ding is zeker: in Walibi Holland ga je compleet uit je dak.

23min. (26km)

KOE KNUFFELEN

Koe knuffelen is en unieke beleving met echte grote en lieve koeien voor iedereen die houdt van respect voor mens, dier en natuur. Samen gelukkig zijn! Dat is het doel van het Koe knuffelen. U bent van harte welkom om deel te nemen aan de workshop koe knuffelen in Voorst! Laat u verrassen door deze unieke ervaring op de Boerderij.

De arrangement zijn geschikt voor jong en oud! (reserveren verplicht!)

21min. (20km)

DE APENHEUL

Het ene moment zitten de apen in de takken boven uw hoofd, het volgende moment zitten ze bovenop u! De Apenheul, niet ver van Apeldoorn, is een wereldberoemde dierentuin die meerdere apenkolonies huisvest, waaronder gorilla-, chimpansee- en orang-oetangkolonies.

De apen lopen hier vrij rond en u geniet op een unieke manier van de interactie met deze fantastische dieren. Een bijzondere ervaring!

30min. (33km)

DOLFINARIUM HARDERWIJK

In het Dolfinarium beleef je de magie van dolfijnen in maar liefst tien spectaculaire shows. Dolfijnen presteren hier op wereldniveau samen met hun trainers.

Een bezoek aan het Dolfinarium betekent niet alleen kijken, maar ook doen! Bijvoorbeeld roggen en haaien aaien in het Roggenrif!