El-Manso activiteiten image

wandelen/
fietsen

De Veluwe leent zicht bij uitstek voor het maken van wandel- en fietstochten door de prachtige natuur. U kunt bij ons fietsen huren, wij beschikken over een aantal wandel- en fietskaarten waar u gebruik van mag maken. Aan de hand van knooppunten kunt u zelf een route samenstellen, maar er zijn ook al veel routes geselecteerd.15min. (9km)

Wandelen in de natuur met KNNV

Genieten van landschap en natuur. Het is een wanderling van ongeveer 4 tot 6 kilometer in de omgeving. Tijdens de wandelingen is er gelegenheid om korte toelichtingen te geven, op landschap, flora, fauna e.d.

We blijven niet lang stilstaan bij een plant, paddenstoel en dergelijke, maar wandelen ook niet in een strak tempo. 4 April van 10.00-12.00

16min. (10km)

Wilde Fietstocht

Tijdens deze tochten bestaat er een grote kans om oog in oog te staan met edelherten of wilde zwijnen. Om de kans wild te zien te vergroten wordt gebruik gemaakt van kijkers van het Duitse topmerk Steiner!

Vanaf 27 April elke woensdag, en vanaf 5 Mei ook elke donderdag van 17.30 tot 21.00 - alleen op aanvraag!

6min. (4km)

DE KOPEREN EZEL

Bij de Koperen Ezel kunt u voor een dag(deel) een ezel huren, waarmee u op een ontspannen manier de omgeving van Epe kunt verkennen, wandelend of met een huifkar. Naast de ezels wonen er op De Koperen Ezel ook veel andere dieren. We hebben cavia's, konijntjes, geiten, kippen en hangbuikzwijntjes.

Verder kunt u op ons sfeervolle, met oude landbouwwerktuigen, ingerichte boerenterras genieten van een kopje versgezette koffie of thee, frisdrank, ijs en snacks.

min. (km)

FIETSROUTES

De prachtige natuur in de Veluwe leent zich bijzonder goed voor mooie fietstochten. Het prachtige en afwisselende landschap staat garant voor vele uren fietsplezier. Houdt u van bossen, zandverstuivingen, heidevelden of toch meer van meren? De Veluwe is met haar prachtige flora en fauna van alle markten thuis.

U kunt bij ons fietsen huren : Huur tourfiets (Per dag / per persoon) €7.50 - Huur E-bike (Per dag / per persoon) €17.50

0min. (km)

WANDELROUTES

De Veluwe staat bekend als één van de mooiste wandelgebieden van ons land. Met de uitgestrekte bossen, zandverstuivingen, diverse natuurparken en veengebieden staat het gebied garant voor vele uren wandelplezier.

*binnenkort meer informatie*