boek hier uw reservering

bed and breakfast apeldoorn emst vaassen epe veluwe
El-Manso activiteiten image

wellness

Vlak bij ons bevinden zich 2 van de grootste welness centra van Nederland. Laat uw dagelijkse beslommeringen van u afglijden en gun uzelf een verwendagje bij een van deze luxueuze spa’s.4min. (3km)

DE VELUWSE BRON

Unieke wellnessfaciliteiten zoals een Wildobservatiesauna en een Pakistaanse zoutsteenmijnsauna zorgen voor een onvergetelijke beleving. En dat alles aan een prachtig groot meer, waar het zuivere water als natuurlijke kwel omhoog borrelt.

Relax in prachtige wellness- en saunafaciliteiten, geniet van culinaire verrassingen en maak uw Dagje Wellness compleet met een beautybehandeling of massage.Liever niet bloot? Bezoek dan een badkledingdag.

17min. (20km)

THERMEN BUSLOO

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe).

Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

28min. (22km)

DE SCHEG

Beleef een winterse wereld van water en ijs in Deventer! Wordt het een zwemparadijs of een overdekte kunstijsbaan? Waarom niet beide?! In De Scheg in Deventer vindt u dit alles onder één dak!

Met ruim 20.000m² is De Scheg het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in Gelderland en Overijssel.