boek hier uw reservering

bed and breakfast apeldoorn emst vaassen epe veluwe
Placeholder

Booking.com Guest Review Awards

Yes! bed & breakfast El Manso heeft de Booking.com Guest Review Awards uitgereikt gekregen en is beoordeeld met een 8,8!

Wat een leuke verassing zat er gisteren bij de post, een pakket van booking.com. In de doos een brief; "Uw voortreffelijke score komt voort uit consequent zeer positieve beoordelingen, gebaseerd op maanden van geweldige gastervaringen waar u voor gezorgd heeft!".

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten kan een overnachting in onze bed & breakfast geboekt worden worden op onze eigen website maar ook bij Booking.com. Nu na een spannend en succesvol eerste jaar waarin keihard gewerkt is om de verwachtingen waar te maken is het dan ook fijn om daar een stukje erkenning voor te krijgen!

De Booking.com Guest Review Awards worden jaarlijks uitgereikt aan accommodaties met een gemiddelde score van 8 of hoger, gebaseerd op beoordelingen die gepubliceerd zijn op de site tot 1 november 2016. Alleen accommodaties met 10 of meer beoordelingen maken kans. Wij willen dan ook al onze gasten bedanken voor hun positivie feedback!

Momenteel staan wij nu al hoger dan 2016, namelijk met een gemiddelde van 9. Hopelijk wordt 2017 minstens zo goed als 2016!

bed en breakfast el manso gelderland booking.com review awards  bed en breakfast el manso gelderland booking.com review awards
27 01-17